vineri, 9 septembrie 2011

FUTSAL / România, în grupă cu Croaţia şi Cehia la turneul final al Campionatului European

România va juca în Grupa A la turneul final al Campionatului European de futsal, ediţia 2012. Tragerea la sorţi efectuată astăzi, la Zagreb, i-a trimis pe tricolori într-o serie din care mai fac parte Croaţia (gazda acestei faze a competiţiei) şi Cehia.
Formaţia pregătită de spaniolul Rivera Amoros De Quinos a jucat, anul acesta, cu ambele echipe pe care le va întâlni în Grupa A a turneului final. În ianuarie, românii au disputat două meciuri amicale împotriva croaţilor, în deplasare: au învins cu 4-1, după care au pierdut cu 2-5. O lună mai târziu, la Târgu Mureş, în Grupa 4 din turul doi preliminar, tricolorii au câştigat cu 1-0 în faţa cehilor, rezultat care a calificat ambele reprezentative la turneul final.
Echipele care vor termina pe primele două locuri în cele patru serii ale întrecerii din Croaţia se vor califica în sferturile de finală. Deţinătoarea trofeului este Spania.

Turneul final al Campionatului European de futsal, ediţia 2012, va avea loc între 31 ianuarie şi 11 februarie, la Zagreb şi la Split. În Grupa A, meciurile se vor juca în următoarea ordine: etapa 1: Croaţia - România; etapa a 2-a: România - Cehia; etapa a 3-a: Cehia - Croaţia.

Tricolorii vor lupta, în decembrie, pentru calificarea în play-off-ul din zona UEFA a preliminariilor Cupei Mondiale de anul viitor.


TURNEUL FINAL AL CAMPIONATULUI EUROPEAN DE FUTSAL - CROAŢIA 2012
GRUPA A
Croaţia
Cehia
România
---
GRUPA B

Spania
Ucraina
Slovenia
---
GRUPA C
Italia
Rusia
Turcia
---
GRUPA D
Portugalia
Serbia
Azerbaidjan
---
SFERTURI DE FINALĂ
1. Locul 1 în Grupa A - Locul 2 în Grupa B
2. Locul 2 în Grupa A - Locul 1 în Grupa B
3. Locul 1 în Grupa C - Locul 2 în Grupa D
4. Locul 2 în Grupa C - Locul 1 în Grupa D
---
SEMIFINALE
I. Câştigătoarea din meciul 1 - Câştigătoarea din meciul 3
II. Câştigătoarea din meciul 2 - Câştigătoarea din meciul 4
---
FINALA MICĂ
Învinsa din meciul I - Învinsa din meciul II
---
FINALA
Câştigătoarea din meciul I - Câştigătoarea din meciul II

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu