vineri, 27 aprilie 2012

FUTSAL - TINERET UNDER 21 / România, fără victorie în "dubla" cu Franţa

Echipa naţională de tineret sub 21 de ani (Under 21) a României nu a reuşit să câştige niciunul dintre cele două meciuri amicale de futsal pe care le-a jucat săptămâna trecută, în faţa reprezentativei similare a Franţei. Ambele confruntări au avut loc la Chiajna, în Sala Sporturilor "Concordia".

Eşec în primul duel
La 18 aprilie, oaspeţii s-au impus cu 3-2, după ce elevii lui Zoltan Jakab au condus cu 2-0. Răzvan Iordache a stabilit scorul pauzei, 1-0, iar la începutul celei de-a doua reprize, Szabolcs Kovacs a majorat diferenţa de pe tabela de marcaj. Însă "cocoşii galici" au întors rezultatul în favoarea lor, graţie golurilor marcate de Sid Belhaj (minutul 22), de Flavien Chambaud (29) şi de Reda Rabei (37).


Remiză în cea de-a doua partidă
La 19 aprilie, românii şi francezii au oferit un meci cu opt goluri. La pauză, a fost 1-1: Ionuţ Movileanu a punctat în minutul 5, iar Faouzi Feraoun a egalat în minutul 19. Repriza secundă a debutat cu un gol al gazdelor şi a continuat cu două reuşite ale "cocoşilor", semnate de Abdellah Zoubir (29) şi de Nassim Boudebibah (32). Elevii lui Jakab au făcut 3-3 prin Răzvan Iordache (37), Movileanu (38) i-a adus pe români, din nou, în avantaj, însă rezultatul final, 4-4, a fost stabilit de oaspeţi, în minutul 39.

ROMÂNIA: Petrişor TONIŢĂ, Zsolt KISGYORGY - Ionuţ MOVILEANU, Alexandru MĂZĂREANU, Zsolt SZABO, Răzvan IORDACHE, Mihai NICULAE, Csongor PAPP, Attila BIRO, Szabolcs KOVACS, A. BACIU, L. TANKO. Antrenor: Zoltan JAKAB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu