sâmbătă, 29 septembrie 2012

JUNIORI UNDER 17 / Meciul România - Macedonia a fost amânat

Meciul România - Macedonia, unul dintre cele două dueluri ale etapei 1 din Grupa 10 a primei faze din preliminariile Campionatului European pentru juniori sub 17 ani (Under 17) - Slovacia 2013, a fost amânat.
Programată inițial astăzi, de la ora 16.00 (ora României), la Skopje (pe arena „Boris Trajkovski”), confruntarea a fost mutată mâine, de la aceeași oră. Potrivit site-ului oficial al Federației Suedeze de Fotbal, schimbarea a survenit după ce, în această dimineață, opt dintre jucătorii Macedoniei au fost diagnosticați cu toxiinfecție alimentară. Gazdele speră ca măcar o parte dintre fotbaliștii care s-au îmbolnăvit să își revină până mâine.
Și meciurile din runda secundă a acestei serii au fost amânate, urmând să se joace marți (în loc de luni). Duelurile din etapa a 3-a vor avea loc la data stabilită inițial (joi).
Irlanda - Suedia 1-1
În prima partidă a Grupei 10, Irlanda și Suedia au remizat, 1-1, astăzi, la Kumanovo (pe stadionul „Bashkimi”). Scorul a fost deschis de Dean O'Halloran, în minutul 43. Scandinavii au egalat prin Gustav Engvall, în minutul 68.

O avancronică a Grupei 10 poate fi găsită aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu