marți, 27 septembrie 2011

LIGA CAMPIONILOR (FEMININ) / Olimpia Cluj-Napoca - Olympique Lyon, în direct la TVR 2

Olimpia Cluj-Napoca şi Olympique Lyon se vor întâlni, mâine, în manşa întâi a şaisprezecimilor de finală din varianta feminină a Ligii Campionilor. Meciul se va juca la Cluj-Napoca, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", de la ora 16.30, şi va fi transmis în direct de TVR 2.
Partida va fi arbitrată de armeanca Knarik Grigoryan. Ardelencele au ajuns în această fază a competiţiei după ce au terminat pe primul loc în Grupa 4 din turul preliminar. În seria respectivă, ale cărei confruntări au avut loc luna trecută, la Sarajevo, formaţia pregătită de Mirel Daniel Albon (cel care ocupă şi funcţia de antrenor al reprezentativei de junioare Under 19 a României) a triumfat în toate duelurile: 3-1 cu SFK 2000 Sarajevo (Bosnia-Herţegovina), 5-0 cu Gintra Universitetas (Lituania) şi 4-1 cu Ataşehir Belediyesi (Turcia).
Cea mai bună echipă din Europa
În schimb, pentru franţuzoaice, disputa de mâine reprezintă debutul în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Olympique Lyon este deţinătoarea trofeului, pe care l-a câştigat în mai, la Londra, după o finală în care s-a impus, cu 2-0, în faţa grupării germane Turbine Potsdam.
Manşa secundă a confruntării dintre campioana României şi cea a Franţei va avea loc la 5 octombrie, de la ora 20.00. Meciul se va juca la Lyon, pe arena "Stade de Gerland", şi va fi arbitrat de slovaca Petra Chuda.

Următoarea adversară: Apollon sau Sparta
Olimpia şi Olympique ştiu deja cu cine s-ar putea întâlni în optimile de finală, fază ale cărei partide sunt programate la 2-3 noiembrie (manşa întâi) şi la 9-10 noiembrie (manşa a doua). Următoarea adversară va fi echipa cipriotă Apollon Limassol sau formaţia cehă Sparta Praga (duelurile dintre cele două cluburi vor avea loc mâine, de la ora 16.30, la Limassol, şi la 5 octombrie, de la ora 16.30, la Praga).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu