joi, 25 august 2011

FEMININ / Irlanda - Elveţia 0-1

Echipa naţională feminină a Elveţiei a învins cu 1-0, ieri, reprezentativa similară a Irlandei, într-un meci amical care s-a jucat la Dublin, în faţa a 300 de spectatori.
Golul a fost marcat de Jehona Mehmeti, în minutul 50. Elveţia va întâlni România în preliminariile Campionatului European din 2013. Turcia, o altă adversară pe care tricolorele o vor avea în campania de calificare la turneul final din Suedia, a pierdut cu 0-2, marţi, la Caldas da Rainha, în faţa Portugaliei, într-un test de verificare. Carla Couto (minutul 2) şi Dolores Silva (minutul 89, din penalty) au adus victoria lusitanelor. Astăzi, de la ora 13.00, Portugalia şi Turcia se întâlnesc din nou, la Rio Maior, tot într-o partidă amicală.
România - Ungaria 4-2
Într-o confruntare care a avut loc marţi, la Arad, România a câştigat cu 4-2 în faţa Ungariei. Gazdele au înscris prin Laura Rus (minutele 10, 43 şi 44) şi Cosmina Duşa (minutul 90). Maria Delicoiu a trimis în teren următoarele jucătoare: Mirela GANEA (85, Ana Maria GAIŢĂ) - Olivia OPREA, Corina OLAR (74, Adina Sabina GIURGIU), Maria FICZAY, Monika SINKA (58, Zsuzsanna SINKA) - Raluca SÂRGHE, Ioana BORTAN, Alexandra IUSAN (79, Carmen POP), Florentina SPÂNU (85, Daniela GURZ) - Laura RUS (69, Ştefania VĂTAFU), Georgiana Alina BIRŢOIU (50, Cosmina DUŞA).
România şi Ungaria se reîntâlnesc astăzi, de la ora 11.00, la Arad, tot într-un meci amical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu