joi, 7 mai 2009

Cine va lovi decisiv?

Liga I, etapa a 30-a: STEAUA - DINAMO (mâine, ora 21.00, Antena 1)

Marea confruntare din runda a 30-a a Ligii I propune şi un duel între doi dintre atacanţii care şi-au salvat echipele în multe momente dificile pe parcursul acestui campionat.
Pantelis Kapetanos este jucătorul care a adus Stelei cele mai multe puncte prin golurile sale care au avut caracter decisiv. Jucătorul grec a contribuit cu 11 puncte la zestrea strânsă de "roş-albaştri" în primele 29 de etape. Acesta a înscris în partidele cu CS Otopeni (1-1, acasă), cu Dinamo (1-1, în deplasare), cu Unirea (1-0, acasă), cu FC Argeş (2-2, în deplasare), cu Gloria Bistriţa (1-0, acasă), cu Gaz Metan (1-0, în deplasare) şi din nou cu CS Otopeni (1-0, în deplasare).
La "câini", fotbalistul aflat într-o situaţie similară cu cea a lui Kapetanos este Ionel Dănciulescu. "Corbul" a marcat goluri în valoare de nouă puncte. Reuşitele respective au fost înregistrate în disputele cu FC Vaslui (2-1, în deplasare), cu Gloria Bistriţa (2-1, în deplasare; a punctat de două ori), cu CFR Cluj (1-0, acasă) şi cu Oţelul (1-0, în deplasare).

STELIŞTII CARE AU ÎNSCRIS GOLURI DECISIVE

Kapetanos - a adus 11 puncte
Stancu - 7 puncte
Moreno - 5 puncte
Arthuro, Lovin - câte două puncte
Nicoliţă, Rădoi, Petre - câte un punct

DINAMOVIŞTII CARE AU ÎNSCRIS GOLURI DECISIVE

Dănciulescu - a adus 9 puncte
Bratu - 8 puncte
Niculae - 6 puncte
Torje - 3 puncte
Andrei Cristea - două puncte
Adrian Cristea, N'Doye - câte un punct
* Autogolul lui Nyamma (CS Otopeni) le-a adus "roş-albilor" două puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu