sâmbătă, 22 ianuarie 2011

FUTSAL / Norvegia - Andorra, duel pentru calificarea în grupa României

Norvegia şi Andorra se vor întâlni mâine, de la ora 19.30, în Arena Naţională de Baschet din Dublin, într-un meci a cărui miză este calificarea în turul doi preliminar al Campionatului European de futsal, ediţia 2012.
Cele două formaţii au câştigat partidele pe care le-au susţinut, joi şi ieri, împotriva Israelului şi a Irlandei, în primele două etape ale Grupei F din turul întâi preliminar. Datorită golaverajului mai bun, nordicii, aflaţi la prima participare în preliminariile Campionatului European, au şi varianta remizei pentru a termina seria pe primul loc, poziţie care asigură calificarea în următoarea fază a competiţiei.
În turul doi preliminar, Norvegia sau Andorra va evolua în Grupa 4, alături de Cehia, România şi Slovacia. Confruntările din această serie vor avea loc la Târgu Mureş, în perioada 24-27 februarie. Echipele care vor câştiga cele şase grupe şi cele mai bune cinci formaţii de pe poziţia secundă a seriilor din turul doi preliminar vor obţine biletele pentru turneul final, programat în cea de-a doua lună a anului viitor, în Croaţia. Reprezentativa gazdelor este calificată din oficiu în ultima fază a întrecerii.

TURUL ÎNTÂI PRELIMINAR
GRUPA F (gazdă: Irlanda)
Etapa 1 (joi, 20 ianuarie)
Israel - Norvegia 3-7
Irlanda - Andorra 1-2
Etapa a 2-a (vineri, 21 ianuarie)
Andorra - Israel 4-1
Irlanda - Norvegia 0-5
Etapa a 3-a (duminică, 23 ianuarie)
Norvegia - Andorra (ora 19.30)
Israel - Irlanda (ora 22.00)
Clasament
1. Norvegia ... 6p (12-3)
2. Andorra ... 6p (6-2)
3. Irlanda ... 0p (1-7)
4. Israel ... 0p (4-11)
* Echipa care va termina pe primul loc se va califica în turul doi preliminar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu