joi, 23 iunie 2011

LIGA EUROPA / Kuopion Palloseura - Gaz Metan Mediaş, de la ora 18.30

Meciul Kuopion Palloseura - Gaz Metan Mediaş, programat pe 14 iulie, în manşa întâi a turului doi preliminar din Liga Europa, va începe la ora 18.30.
Biletele pentru meciul din Finlanda vor costa 30 de euro (cu excepţia celor destinate copiilor cu vârsta între 7 şi 15 ani, studenţilor, pensionarilor, recruţilor şi şomerilor, preţul acestor tichete fiind de 15 euro) şi vor fi puse în vânzare pe 29 iunie, la ora 14.00.
Returul confruntării dintre Kuopion Palloseura şi Gaz Metan Mediaş va avea loc pe 21 iulie, în România. Echipa care va avea un scor general favorabil se va califica în turul trei preliminar, fază ale cărei partide se vor disputa pe 28 iulie şi 4 august.

"Kuopion keskuskentta" este numele stadionului pe care Gaz Metan Mediaş va debuta în cupele europene. Arena are o capacitate de 2.700 de locuri şi se află în oraşul Kuopio, urbe înfrăţită şi cu Craiova.

15 iulie este data la care va fi efectuată tragerea la sorţi a duelurilor din turul trei preliminar al Ligii Europa. În această fază va juca şi Dinamo Bucureşti.

Istvan Kovacs va arbitra în turul întâi preliminar
Confruntarea dintre echipa letonă Daugava Daugavpils şi formaţia norvegiană Tromso Idrettslag, duel programat pe 30 iunie, în manşa întâi a turului întâi preliminar din Liga Europa, va fi arbitrată de românul Istvan Kovacs. Meciul se va disputa la Daugavpils, pe stadionul "Celtnieks", şi va începe la ora 19.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu