miercuri, 28 septembrie 2011

LIGA CAMPIONILOR (FEMININ) / Olimpia Cluj-Napoca - Olympique Lyon 0-9

Olimpia Cluj-Napoca a pierdut, cu 0-9, meciul pe care l-a jucat astăzi, pe teren propriu, împotriva celor de la Olympique Lyon, în manşa întâi a şaisprezecimilor de finală din varianta feminină a Ligii Campionilor.
Partida s-a disputat la Cluj-Napoca, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în faţa a 400 de spectatori. Golurile au fost marcate de: Lotta Schelin (minutul 12), Eugenie Le Sommer (17-penalty, 22 şi 24), Sonia Bompastor (32), Wendie Renard (38), Elodie Thomis (39), Shirley Cruz Trana (44) şi Amel Majri (85).
Mirel Daniel Albon, antrenorul Olimpiei, a trimis pe teren următoarele jucătoare: Ana Maria GĂIŢA - Andreea CORDUNEANU, Maria FICZAY, Ioana BORTAN (81, Mara BÂTEA), Adina GIURGIU, Loredana COSMA, Ştefania VĂTAFU, Raluca SÂRGHE, Alexandra LUNCA, Daniela GURZ, Cosmina DUŞA. În minutul 16, Adina Giurgiu a primit cartonaş roşu.
Apollon - Sparta 2-2
Returul va avea loc la 5 octombrie, de la ora 20.00, şi va fi transmis în direct de TVR 2. Formaţia care se va califica o va întâlni, în optimile de finală (programate în două manşe, la 2-3 noiembrie şi la 9-10 noiembrie), pe Apollon Limassol sau pe Sparta Praga.
Manşa întâi, programată astăzi, în Cipru, s-a terminat cu un rezultat de egalitate, 2-2. Cu româncele Mirela Ganea, Corina Olar, Andreea Laiu, Florentina Spânu, Alexandra Iuşan şi Laura Rus printre titulare, gazdele au fost la câteva secunde de obţinerea unui succes. După ce, în minutul 10, Lucie Martinkova a deschis scorul, Apollon a punctat prin Liliana Kostova (16) şi prin Laura Rus (64). În minutul 90+2, Nikola Danihelkova a marcat al doilea gol al campioanei Cehiei. Duelul de la Praga va avea loc la 5 octombrie, de la ora 16.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu