duminică, 20 noiembrie 2011

CUPA FUTSAL / Gyori ETO FC - City'us Târgu Mureş 3-8

City'us Târgu Mureş a părăsit ediţia 2011-2012 a Cupei Futsal (echivalenta Ligii Campionilor la fotbal). Cele trei puncte adunate de ardeleni în turul de elită nu le permit acestora să joace şi la turneul final.
Campioana României a câştigat un singur meci în penultima fază a competiţiei. În runda care a închis Grupa C (serie ale cărei confruntări au avut loc la Odivelas), elevii lui Endre Kacso i-au învins cu 8-3, ieri, pe ungurii de la Gyori ETO FC. Formaţia maghiară a avut în lot, la turneul din Portugalia, şi doi români: Gabriel Dobre şi Ioan Al-Ioani (autor a trei goluri în cele trei partide de pe pământ lusitan; a fost eliminat, după ce a încasat două cartonaşe galbene, în duelul cu mureşenii).
În primele două etape, transilvănenii au pierdut în faţa reprezentantei gazdelor, Sporting Clube de Portugal, şi în faţa georgienilor de la Iberia Star Tbilisi (3-5, respectiv 3-7).

City'us Târgu Mureş s-a calificat în turul de elită în calitate de ocupantă a poziţiei secunde în Grupa 5 din turul principal.


CUPA FUTSAL
TURUL DE ELITĂ, GRUPA C (gazdă: Odivelas - Portugalia)
Etapa 1 (miercuri, 16 noiembrie 2011)
Iberia Star Tbilisi (Georgia) - Gyori ETO FC (Ungaria) 2-9
Sporting Clube de Portugal (Portugalia) - City'us Târgu Mureş 5-3 (pentru români, au marcat: Florin IGNAT (de două ori) şi Răzvan RADU)
*
Etapa a 2-a (joi, 17 noiembrie 2011)
City'us Târgu Mureş - Iberia Star Tbilisi 3-7 (pentru români, au marcat: Florin MATEI şi Dumitru STOICA (de două ori))
Sporting Clube de Portugal - Gyori ETO FC 3-1
*
Etapa a 3-a (sâmbătă, 19 noiembrie 2011)
Gyori ETO FC - City'us Târgu Mureş 3-8 (pentru români, au marcat: MURILO FILHO, Robert LUPU, Florin IGNAT, Csoma ALPAR (de trei ori), Răzvan RADU şi Lucian NICUŞAN)
Iberia Star Tbilisi - Sporting Clube de Portugal 5-5
*
Clasament
1. Sporting Clube de Portugal ... 7p (13-9)
2. Iberia Star Tbilisi ... 4p (14-17)
3. City'us Târgu Mureş ... 3p (14-15)
4. Gyori ETO FC ... 3p (13-13)
* Sporting Clube de Portugal s-a calificat la turneul final. Ultima fază a competiţiei (rundă în care sunt programate semifinalele, finala mică şi finala) va avea loc la primăvară, pe terenul uneia dintre echipele care obţin biletele pentru accesul în semifinale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu