vineri, 4 noiembrie 2011

JUNIORI UNDER 18 / Meciul amical Olanda - România se va juca la Urk

Echipele naţionale de juniori Under 18 (generaţia 1994) ale României şi Olandei se vor întâlni, la 11 noiembrie, pe terenul batavilor, într-un meci amical. Confruntarea va avea loc la Urk şi va începe la ora 19.00.
Cele două reprezentative s-au mai întâlnit, în acest an, o dată: în mai, la Belgrad, batavii i-au învins pe tricolori cu 1-0, în Grupa B din turneul final al Campionatului European pentru juniori Under 17 (competiţie care a fost câştigată de olandezi).
Elevii lui Adrian Văsâi vor susţine următoarele teste oficiale în turul preliminar din ediţia 2012-2013 a Campionatului European pentru juniori Under 19.
Cel mai scump bilet costă 4 euro
Organizatorii duelului de la Urk au hotărât ca intrarea spectatorilor să se facă pe bază de bilet. Tichetele sunt de două categorii: cele care costă 3 euro şi cele care costă 4 euro. Persoanele care vor cumpăra cel puţin zece bilete vor plăti doar 2 euro pentru un tichet.

Un singur punct au câştigat olandezii la ediţia din acest an a Cupei Mondiale pentru juniori Under 17 (întrecere la care România nu s-a calificat, deoarece a terminat pe ultimul loc în grupă la turneul final al Campionatului European pentru juniori Under 17): batavii au pierdut cu Congo (0-1) şi cu Mexic (2-3) şi au remizat cu Coreea de Nord (1-1). Elevii lui Albert Stuivenberg au încheiat pe ultimul loc în Grupa A, poziţie care nu le-a permis să joace în optimile de finală ale competiţiei din Mexic (întrecere pe care au câştigat-o gazdele).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu