vineri, 9 decembrie 2011

FUTSAL / Serbia - România 9-1

România a pierdut cu 1-9, ieri, meciul amical de futsal pe care l-a jucat, în deplasare, cu Serbia. Confruntarea a avut loc la Belgrad, în sala "Sumice", în faţa a 500 de spectatori.
Gazdele au deschis scorul foarte repede, în secunda 16, iar până la pauză au mai punctat de şase ori. La 6-0, MATEI a înscris pentru tricolori, din penalty. Repriza a doua nu a adus prea multe schimbări pe tabela de marcaj, aceasta modificându-se numai de două ori.
Elevii spaniolului "Sito" Rivera Amoros De Quinos îi întâlnesc pe sârbi şi astăzi, de la ora 19.00, la Stara Pazova (în Centrul Sportiv FSS), tot într-un test de verificare. Românii vor evolua, între 15 şi 18 decembrie, în Italia, în turul principal al zonei UEFA din preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor.

FĂRĂ REPLICĂ. Tricolorii (în galben) n-au reuşit să le pună probleme sârbilor în partida amicală care s-a disputat la Belgrad (Foto: www.fss.rs)


Comitetul Executiv al UEFA a decis, ieri, ca Belgia să fie gazda ediţiei 2014 a Campionatului European. Anul viitor, întrecerea continentală, la care va participa şi România, va avea loc în Croaţia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu