vineri, 24 august 2012

FEMININ / Olimpia Cluj-Napoca - NOSV Neulengbach, în "şaisprezecimile" Ligii Campionilor

Echipa austriacă NOSV Neulengbach va fi adversara celor de la Olimpia Cluj-Napoca în şaisprezecimile de finală din varianta feminină a Ligii Campionilor.
Manşa întâi va avea loc la finalul lunii viitoare, pe terenul ardelencelor. Tragerea la sorţi efectuată ieri, la Nyon, a stabilit şi faptul că formaţia care va câştiga acest duel va întâlni, în "optimi", învingătoarea din confruntarea care le va aduce faţă în faţă pe Apollon Limassol LFC (Cipru) şi ASD Torres Calcio (Italia).
Trei victorii în preliminarii
Olimpia a ajuns pe tabloul principal al competiţiei în calitate de câştigătoare a Grupei 3 din turul preliminar. Elevele lui Mirel Albon au repurtat numai succese: 8-0 cu Birkirkara FC (Malta), 4-2 cu Glentoran Belfast United (Irlanda de Nord) şi 4-1 cu SU 1 Dezembro (Portugalia). Meciurile din această serie s-au jucat la Ta' Qali, în perioada 11-16 august.
NOSV Neulengbach va debuta în actuala ediţie a Ligii Campionilor în faţa reprezentantei României. La tragerea la sorţi, austriecele au făcut parte din urna capilor de serie.

În sezonul trecut, Olimpia Cluj-Napoca a fost eliminată în şaisprezecimile de finală: ardelencele au pierdut cu 0-9 (pe teren propriu) şi cu 0-3 (în deplasare) în faţa echipei franceze Olympique Lyonaiss, formaţie care avea să câştige întrecerea.

LIGA CAMPIONILOR
Şaisprezecimi de finală
Olimpia Cluj-Napoca - NOSV Neulengbach
Manşa întâi: 26-27 septembrie 2012
Manşa a doua: 3-4 octombrie 2012
---
Optimi de finală
Apollon Limassol LFC/ASD Torres Calcio - Olimpia Cluj-Napoca/NOSV Neulengbach
Manşa întâi: 31 octombrie-1 noiembrie 2012
Manşa a doua: 7-8 noiembrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu