luni, 3 septembrie 2012

Timişoreana a devenit sponsor al reprezentativei de seniori a României

Berea Timişoreana este, începând de astăzi, unul dintre sponsorii echipei naţionale de seniori a României.
Parteneriatul a devenit public cu ocazia unei conferinţe de presă care a avut loc la Bucureşti, pe "Arena Naţională", eveniment la care au participat Mihai Bârsan (din partea Timişoreana), Mircea Sandu (preşedintele Federaţiei Române de Fotbal), Cristian Tănase (unul dintre jucătorii care au fost convocaţi pentru meciurile pe care România le va juca în această lună), Miodrag Belodedici şi Ilie Balaci (doi dintre cei mai cunoscuţi foşti componenţi ai primei reprezentative).
Fotbal frumos şi bere bună
"Cele mai mari bucurii au venit din partea oamenilor care ne-au susţinut cu atât de multă dăruire. Ei ne-au ajutat să dăm tot ce avem mai bun pentru fotbalul românesc. Tot ei ne-au fost alături la bine şi la greu", a spus Mircea Sandu (în dreapta, alături de Cristian Tănase).
"Pentru Timişoreana, ceea ce este de valoare în fotbal, Fotbalul Adevărat, merită susţinut, protejat şi dus mai departe. Suntem într-un moment în care şi echipa naţională are nevoie de susţinere, de încredere. Ne dorim să fim un partener de nădejde şi al echipei naţionale, în numele tuturor celor care apreciază un meci frumos şi o bere bună", a declarat Mihai Bârsan (foto).

Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România (este atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, la 1 ianuarie 1718).
Timişoreana rămâne sponsor şi al Cupei României, şi al Supercupei României.

Ilie Balaci (în stânga) şi Miodrag Beldodedici

Posibil sprijin pentru tricolorii din sală şi de pe plajă
Parteneriatul dintre Timişoreana şi Federaţia Română de Fotbal vizează nu doar echipa naţională de seniori. "Avem în vedere şi reprezentativele de tineret. În ceea ce priveşte formaţiile de juniori, ne putem implica doar la cele alcătuite din jucători care au cel puţin 18 ani, berea fiind un produs destinat adulţilor", a precizat, pentru INFOTBAL, Mihai Bârsan.
Nicolae Nemeş, Sponsorship Manager în cadrul Ursus Breweris (compania care produce berea Timişoreana), nu exclude o implicare şi în activitatea unor reprezentative care au avut rezultate bune în ultimul timp. "Ştim că echipa naţională de futsal a ajuns, anul acesta, în sferturile de finală ale Campionatului European. Ştim şi că reprezentativa de fotbal pe plajă s-a calificat de trei ori la rând în superfinala Ligii Europene. Aceste performanţe ne fac să ne gândim la întemeierea unei strânse relaţii între Timişoreana şi formaţiile menţionate anterior", a declarat, pentru INFOTBAL, Nicolae Nemeş.

Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Mihai Bârsan, Cristian Tănase şi Mircea Sandu (de la stânga)

Timişoreana îi aşteaptă pe fanii reprezentativei României pe "Arena Naţională", stadion pe care tricolorii vor juca meciurile de acasă din preliminariile Cupei Mondiale - Brazilia 2014

Un comentariu: