miercuri, 6 aprilie 2011

JUNIORI UNDER 17 / România, în Grupa B la turneul final al Campionatului European

România va juca în Grupa B la turneul final al Campionatului European pentru juniori Under 17, ediţia 2010-2011. Tricolorii se vor duela cu Cehia (pe 3 mai), cu Olanda (pe 6 mai) şi cu Germania (pe 9 mai).
Tragerea la sorţi desfăşurată ieri, la Belgrad, a mai stabilit că din Grupa A vor face parte Serbia, Danemarca, Franţa şi Anglia. Meciurile din prima serie se vor juca la Novi Sad şi la Indjija, iar partidele din cea de-a doua grupă se vor disputa la Smederevo şi la Belgrad. Formaţiile care vor termina pe primele două locuri în cele două serii se vor califica în semifinale. Penultimul act şi finala vor avea loc la Novi Sad, pe 12 mai, respectiv pe 15 mai.
Echipele care vor încheia pe primele trei poziţii în cele două grupe se vor califica la ediţia din acest an a Cupei Mondiale pentru juniori Under 17, întrecere programată în Mexic, între 18 iunie şi 10 iulie.

GRUPA A
Serbia
Danemarca
Franţa
Anglia
*
Etapa 1 (marţi, 3 mai)
Serbia - Danemarca
Franţa - Anglia
Etapa a 2-a (vineri, 6 mai)
Serbia - Franţa
Danemarca - Anglia
Etapa 3-a (luni, 9 mai)
Anglia - Serbia
Danemarca - Franţa

GRUPA B
Germania
Olanda
Cehia
România
*
Etapa 1 (marţi, 3 mai)

Germania - Olanda
Cehia - România
Etapa a 2-a (vineri, 6 mai)
Germania - Cehia
Olanda - România
Etapa a 3-a (luni, 9 mai)
România - Germania
Olanda - Cehia

România şi Germania s-au mai întâlnit anul acesta: pe 27 februarie, în ultima etapă a întrecerii amicale Turneul Internaţional de la Algarve, cele două echipe au remizat, 1-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu