marți, 26 aprilie 2011

JUNIORI UNDER 15 / România, pe locul 2 la Memorialul "Franco Gallini"

Reprezentativa României a terminat pe poziţia secundă cea de-a 13-a ediţie a Memorialului "Franco Gallini", întrecere amicală rezervată echipelor de juniori Under 15. Competiţia a avut loc în Italia, în provincia Pordenone, în perioada 23-25 aprilie.
Formaţia pregătită de Lucian Marinof a debutat cu două succese: 4-0 cu italienii de la Opitergina şi 4-0 cu brazilienii de la Curitiba. În ultima rundă a Grupei C, tricolorii au remizat, 0-0, cu cei de la Pordenone, rezultat care i-a trimis pe români în "optimi" de pe primul loc al celei de-a treia serii.
Elevii lui Marinof au triumfat, apoi, în faţa italienilor de la Treviso (3-0, în optimile de finală), a sârbilor de la Partizan Belgrad (1-1, 5-3 după loviturile de departajare, în sferturile de finală) şi a italienilor de la Portogruaro (1-0, în semifinale).
Învinşi la penalty-uri
În ultimul act, desfăşurat ieri, la Pordenone, în faţa a 1.200 de spectatori, tricolorii au fost învinşi, greu, de slovenii de la Bravo Ljubljana. Rezultatul de egalitate, 1-1, a făcut ca destinaţia trofeului să fie decisă la loviturile de departajare, acolo unde adversarii românilor s-au impus cu 5-3.

32 de echipe au participat la ediţia din acest an a Memorialului "Franco Gallini".

GRUPA C
Etapa 1 (sâmbătă, 23 aprilie)
Opitergina (Italia) - România 0-4
Curitiba (Brazilia) - Pordenone (Italia) 1-1
*
Etapa a 2-a (sâmbătă, 23 aprilie)
Pordenone - Opitergina 1-0
România - Curitiba 4-0
*
Etapa a 3-a (duminică, 24 aprilie)
Pordenone - România 0-0
Curitiba - Opitergina 1-0
*
Clasament
1. România ... 7p
2. Pordenone ... 5p
3. Curitiba ... 4p
4. Opitergina ... 0p
* România şi Pordenone s-au calificat în optimile de finală.
---
OPTIMI DE FINALĂ (duminică, 24 aprilie)
România - Treviso (Italia) 3-0
---
SFERTURI DE FINALĂ (duminică, 24 aprilie)
România - Partizan Belgrad (Serbia) 1-1, 5-3 după loviturile de departajare
---
SEMIFINALE (luni, 25 aprilie)
Portogruaro (Italia) - România 0-1
---
FINALA (luni, 25 aprilie)
România - Bravo Ljubljana (Slovenia) 1-1, 3-5 după loviturile de departajare

RĂSPLATĂ. Andrei RADU (în alb), căpitanul reprezentativei României, a primit cupa acordată formaţiei care a terminat întrecerea pe locul 2 (Foto: www.venetogol.it)

Lotul cu care România s-a prezentat la competiţie: Adrian PETRICĂU, Alexandru CHIRIŢĂ, Alexandru GOGAN, Alexandru HĂRĂNGUŞ, Alexandru NICOARĂ, Alexandru TUDORIE, Andrei LUDUŞAN, Andrei RADU, Andy ASANDULUI, Bogdan BURLA, Cătălin CABUZ,  Ciprian PERJU, Claudiu SĂFTESCU, Claudiu ŞTEFAN, George MANGRA, George PUŞCAŞ, Ionuţ BORCOI, Rafael CĂLIN, Răzvan MOISI, Robert MOGLAN, Sergiu MUNE, Valentin PETRICĂU.

4 comentarii:

  1. bravoo baieti!!! felicitari:P >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari baeti este o mare realizare pentru voi si fotbalul romanesc si o mare mandrie pentru parintii vostri,pacat ca cei ce conduc fotbalul romanesc doar mimeaza ca va sustin

    RăspundețiȘtergere
  3. De 7 ani la acest turneu Romania nu a mai prins un loc pe podium,felicitari copii,felicitari si antrenorului si parintilor vostri dar aveti mare grija la tagma jefuitorilor si distrugatorilor acestui sport care figureaza in conducatori cu puteri de decizii a viitorului vostru

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost cea mai buna echipa de la turneu,pacat ca nu putem vedea mai multe imagini cu aceasta echipa bravo baieti si multa bafta pe viitor

    RăspundețiȘtergere