joi, 19 mai 2011

FEMININ / România - Serbia 3-3

Echipele naţionale feminine ale României şi Serbiei au terminat la egalitate, 3-3, meciul amical pe care l-au disputat astăzi, la Timişoara, pe stadionul "Ştiinţa", în faţa a 300 de spectatori.
Pentru gazde, au marcat Laura Rus (în prima repriză), Ştefania Vătafu şi Cosmina Duşa (după pauză). Ambele formaţii se pregătesc pentru turul doi preliminar al Campionatului European din 2013, fază în care elevele Mariei Delicoiu vor evolua în Grupa 2.

EGALITATE. România (în galben) şi Serbia au oferit un meci spectaculos, cu şase goluri, încheiat fără vreo învingătoare (Foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Succes tricolor la junioare
Într-o partidă de verificare disputată pe 13 aprilie, la Vrsac, în faţa a 100 de spectatori, reprezentativa de junioare Under 16 a României a învins cu 3-0 echipa similară a Serbiei. Formaţia antrenată de Mirel Albon va juca, la toamnă, în turul întâi preliminar al Campionatului European pentru junioare Under 17, ediţia 2011-2012.
Tricolorele vor evolua în Grupa 2, în Macedonia, împotriva Irlandei (pe 10 octombrie), a Italiei (pe 12 octombrie) şi a reprezentativei gazdelor (pe 15 octombrie). Echipele care vor câştiga cele zece serii şi cele mai bune patru formaţii de pe poziţia secundă se vor califica în turul doi preliminar. Turneul final al competiţiei continentale (la care vor participa câştigătoarele celor opt grupe din turul doi preliminar) va desemna şi cine va reprezenta zona UEFA la Cupa Mondială pentru junioare Under 17, ediţia 2012, întrecere care va avea loc în Azerbaidjan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu