sâmbătă, 21 ianuarie 2012

FUTSAL / "Dubla" amicală România - Finlanda va fi transmisă în direct de Digi Sport

Echipele naţionale de futsal ale României şi Finlandei se vor întâlni, săptămâna viitoare, în două meciuri amicale care se vor juca la Chiajna, în Sala Sporturilor "Concordia".
Primul duel este programat marţi, de la ora 19.00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3. Cea de-a doua confruntare va avea loc miercuri, de la ora 18.30, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2. La ambele partide, intrarea spectatorilor va fi liberă.
Vineri, test la Bucureşti
Tricolorii se pregătesc pentru participarea la Campionatul European, competiţie care va începe în ultima zi a acestei luni. Înainte de plecarea în Croaţia (gazda întrecerii continentale), formaţia pregătită de spaniolul "Sito" Rivera Amoros De Quinos va susţine un test de verificare şi împotriva echipei Dunărea Turris Turnu Măgurele, grupare care, după zece etape, se află pe poziţia secundă în Liga a II-a (eşalon în care sunt înscrise opt cluburi). Meciul se va juca vineri, de la ora 18.00, la Bucureşti, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 20, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

ISTORIC ROMÂNIA - FINLANDA
8 martie 2005: România - Finlanda 2-1 (meci amical; s-a jucat în Franţa)
27 ianuarie 2009: Finlanda - România 1-3 (meci amical)
28 ianuarie 2009: Finlanda - România 2-3 (meci amical)


Programul României în Grupa A a Campionatului European
Marţi, 31 ianuarie 2012 (Split)
Croaţia - România (ora 22.00; Eurosport)
Joi, 2 februarie 2012 (Split)
România - Cehia (ora 19.30; Eurosport 2)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu