sâmbătă, 18 februarie 2012

FOTBAL PE PLAJĂ / România - Polonia 2-6

România a pierdut cu 2-6, astăzi, în faţa Poloniei, în primul meci pe care tricolorii l-au jucat pe teren în Cupa Europeană la fotbal pe plajă.
După ce, din cauza problemelor din traficul aerian, a ajuns la Moscova abia ieri după-amiază, motiv pentru care nu a disputat partida cu Elveţia, echipa pregătită de Stere Dămăşaru a ratat şi şansa de a se clasa pe unul dintre primele cinci locuri.
Marian Posteucă, primul tricolor care a marcat în Cupa Europeană
Polonezii nu au avut prea multe probleme în a-şi trece în cont victoria. Românii nu au avut avantaj pe tabela de marcaj în niciun moment, Marian Posteucă (în repriza a doua) şi Marian "Maci" Măciucă (în repriza a treia) punctând atunci când adversarii conduceau cu 3-0 şi cu 5-1.
Tricolorii vor susţine următorul duel mâine, de la ora 11.00, în faţa învinsei din meciul Franţa - Spania (joc programat astăzi, de la ora 12.15). Dacă vor triumfa în ultima zi a competiţiei, elevii lui Stere Dămăşaru vor termina întrecerea pe poziţia a 7-a.

Site-ul beachsoccer.com, prin secţiunea "LIVE BROADCAST", transmite în direct toate meciurile din Cupa Europeană - Rusia 2012.

Rezultatele din sferturile de finală pot fi găsite aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu