miercuri, 16 februarie 2011

Arbitrii Marius Avram şi Ovidiu Haţegan, delegaţi pentru a opta oară în ediţia 2010-2011 a cupelor europene

Brigada alcătuită din Alexandru Tudor (central), Cristian Nica (asistent), Aurel Oniţă (asistent), Radu Petrescu (rezervă), Marius Avram (adiţional) şi Ovidiu Haţegan (adiţional) a fost delegată să arbitreze meciul OSC Lille - PSV Eindhoven, confruntare care va avea loc mâine, de la ora 22.05, în manşa întâi a şaisprezecimilor de finală din Liga Europa.
Cu această ocazie, Marius Avram şi Ovidiu Haţegan vor deveni arbitrii români delegaţi de cele mai multe ori în actuala ediţie a competiţiilor continentale rezervate cluburilor: ambii vor bifa mâine a opta prezenţă. Pentru Alexandru Tudor, partida de la Villeneuve-d'Ascq va fi cea cu numărul 6 condusă în acest sezon al cupelor europene.

În ediţia 2010-2011, Marius Avram a fost delegat ca arbitru de centru (o dată), ca arbitru de rezervă (o dată) şi ca arbitru adiţional (de şase ori). Ovidiu Haţegan a fost trimis ca şi central (de trei ori), ca rezervă (o dată) şi ca adiţional (de patru ori).

MECIURILE ARBITRATE DE ALEXANDRU TUDOR ÎN CUPELE EUROPENE, EDIŢIA 2010-2011
BATE Borisov - FC Copenhaga 0-0 (Liga Campionilor)
Tavria Simferopol - Bayer Leverkusen 1-3 (Liga Europa)
KAA Gent - OSC Lille 1-1 (Liga Europa)
Manchester City - Lech Poznan 3-1 (Liga Europa)
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid 1-1 (Liga Europa)

7 partide a arbitrat Alexandru Tudor în ediţia 2009-2010 a competiţiilor continentale rezervate cluburilor. El a încheiat stagiunea respectivă cu meciul VfL Wolfsburg - CF Villarreal 4-1, disputat în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală din Liga Europa.

7 este numărul maxim de meciuri arbitrate de un român în sezonul 2009-2010 al cupelor europene. Cei care au bifat această cifră sunt Alexandru Tudor, Cristian Nica, Aurel Oniţă şi Adrian Vidan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu