joi, 10 februarie 2011

UNDER 23 / Anglia, în finala Trofeului Internaţional Challenge

Anglia a câştigat cu 1-0, pe teren propriu, meciul cu Belgia, disputat ieri, în semifinalele Trofeului Internaţional Challenge, ediţia 2009-2011. Competiţia este rezervată naţionalelor alcătuite din jucători care, la începutul întrecerii, au vârsta de cel mult 23 de ani.
Singurul gol al confruntării de la Luton a fost înscris în minutul 7, de Matthew Barnes-Homer (atacant născut la Birmingham, pe 25 ianuarie 1986, şi legitimat, în prezent, la gruparea Luton Town). Partida a fost urmărită, din tribune, de 2.315 spectatori. Finala Trofeului Internaţional Challenge va avea loc în Anglia, în septembrie, adversara reprezentativei gazdelor urmând să fie învingătoarea jocului dintre Italia şi Portugalia, duel programat pe 23 martie, în Sicilia, la Trapani (oraş înfrăţit cu Constanţa).
Germania, interesată de competiţie
Archimede Pitrolo, vicepreşedinte al Comitetului Director al competiţiei, a anunţat că numărul participantelor la această întrecere ar putea creşte începând cu ediţia viitoare. Printre naţionalele care şi-au manifestat interesul legat de Trofeul Internaţional Challenge se află şi Germania. 11 formaţii s-au prezentat la startul actualei stagiuni: Anglia, Belgia, Estonia, Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Malta, Polonia, Portugalia, România şi Ţara Galilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu