sâmbătă, 19 februarie 2011

JUNIORI UNDER 18 / Pregătiri la Tiraspol pentru naţionala României

Echipa naţională de juniori Under 18 a României va disputa, săptămâna viitoare, două meciuri amicale împotriva reprezentativei de juniori Under 19 a Moldovei. Confruntările vor avea loc la Tiraspol, luni (de la ora 15.00) şi miercuri (de la ora 11.00).
Formaţia pregătită de Ovidiu Stângă se pregăteşte pentru participarea în ediţia 2011-2012 a Campionatului European pentru juniori Under 19. Tricolorii vor juca primele partide la toamnă, în Grupa 3 din turul preliminar (serie ale cărei dueluri vor avea loc în Suedia), adversare urmând să le fie Italia (pe 6 octombrie), Azerbaidjan (pe 8 octombrie) şi naţionala gazdelor (pe 11 octombrie). Echipele care vor termina pe primele două locuri în cele 12 grupe din turul preliminar se vor califica în turul de elită, acolo unde va ajunge şi cea mai bună formaţie de pe poziţia a treia. Anglia, Franţa şi Spania au primit dreptul de a juca direct în turul de elită.
Turneul final, ultimul hop înaintea Cupei Mondiale
Turneul final va avea loc în Estonia şi va desemna şi reprezentativele pe care UEFA le va trimite la Cupa Mondială pentru tineret Under 20, ediţia 2013 (competiţia va fi găzduită de Emiratele Arabe Unite, de Turcia sau de Uzbekistan; FIFA va lua o decizie la începutul lunii viitoare).

TURUL PRELIMINAR
GRUPA 3 (gazdă: Suedia)
Etapa 1 (joi, 6 octombrie)
Italia - România
Azerbaidjan - Suedia
Etapa a 2-a (sâmbătă, 8 octombrie)
România - Azerbaidjan
Italia - Suedia
Etapa a 3-a (marţi, 11 octombrie)
Suedia - România
Azerbaidjan - Italia
* Echipele care vor termina pe primele două locuri şi cea mai bună formaţie de pe poziţia a treia în cele 12 grupe se vor califica în turul de elită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu