miercuri, 21 martie 2012

Bilete pentru meciul amical Elveţia - România

150 de lei este preţul unui bilet cu care un suporter al tricolorilor va avea acces, la 30 mai, în "Swisspor Arena", stadionul din Lucerna care va găzdui meciul amical dintre echipele naţionale de seniori ale Elveţiei şi României.
La cei 150 de lei, se vor adăuga taxele de procesare şi de expediţie prin curier rapid.
Federaţia Română de Fotbal a mai anunţat că, pentru fanii din străinătate ai tricolorilor, preţul unui tichet este de 40 de franci elveţieni (sau echivalentul în euro), la care se adaugă taxele de procesare. Deoarece costul de expediţie prin curier rapid în afara României este ridicat, aceşti suporteri vor putea ridica biletele de la stadionul "Swisspor Arena", conform unui program care urmează să fie anunţat şi doar pe baza documentului care va atesta efectuarea plăţii.
Vânzare online
Tichetele vor putea fi cumpărate între 23 martie (de la ora 11.00) şi 20 mai (până la ora 18.00), prin intermediul site-ului biletefotbalonline.ro.
Confruntarea dintre Elveţia şi România va începe la ora locală 20.15 (ora României: 21.15). Pentru formaţia pregătită de Victor Piţurcă, partida de la Lucerna va reprezenta un nou test pentru pregătirea duelurilor pe care le va susţine în preliminariile Cupei Mondiale - Brazilia 2014.

845
de bilete au fost repartizate Federaţiei Române de Fotbal de organizatorii meciului de la Lucerna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu