miercuri, 6 iulie 2011

FEMININ / Germania va întâlni Japonia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale

Germania, una dintre adversarele pe care România le va avea în preliminariile Campionatului European din 2013, se va duela cu Japonia pentru un loc în semifinalele ediţiei din acest an a variantei feminine a Cupei Mondiale. Competiţia de desfăşoară în Germania.
În ultima etapă a Grupei A, elevele Silviei Neid s-au impus cu 4-2, ieri, în faţa Franţei. Golurile Germaniei au fost marcate de Kerstin Garefrekes (minutul 25), Inka Grings (minutele 32 şi 68-penalty) şi Celia Okoyino da Mbabi (minutul 89). Marie-Laure Delie (minutul 56) şi Laura Georges (minutul 72) au punctat în contul echipei pregătite de Bruno Bini. Meciul s-a disputat la Moenchengladbach, în faţa a 45.867 de spectatori.
Tot ieri, în aceeaşi serie, Nigeria a câştigat cu 1-0 în faţa Canadei. În etapa a doua, joi, gazdele au triumfat în faţa africancelor (1-0, graţie golului înscris de Simone Laudehr, în minutul 54; partida s-a jucat la Frankfurt/Main, în faţa a 48.817 spectatori), iar franţuzoaicele le-au învins pe nord-americance cu 4-0.
Ierarhia finală a Grupei A: 1. Germania - 9p; 2. Franţa - 6p; 3. Nigeria - 3p; 4. Canada - 0p.
Meciul Germania - Japonia este programat sâmbătă, de la ora 21.45, la Wolfsburg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu