marți, 19 iulie 2011

JUNIORI UNDER 19 / România - Cehia (miercuri, ora 21.00; Sport.ro)

România şi Cehia se vor întâlni, mâine, într-un meci din prima etapă a Grupei A de la turneul final al Campionatului European pentru juniori Under 19, ediţia 2010-2011. Partida se va juca la Chiajna, pe stadionul "Concordia", de la ora 21.00, şi va fi transmisă în direct de Sport.ro.
Confruntarea va fi arbitrată de francezul Clement Turpin.

ROMÂNIA
SCHIMBĂRI. Doar şase dintre cei 14 fotbalişti care au evoluat în ultimul meci oficial al generaţiei 1992 se află în lotul cu care tricolorii se vor prezenta la acest turneu final. Enghin Amet, Romario Benzar, Florin Ilie, Andrei Peteleu, Sebastian Remeş şi Tiberiu Serediuc au jucat, pe 31 martie 2009, în partida pe care România a pierdut-o, cu 0-3, în faţa Ţării Galilor, în Turcia, în turul de elită al Campionatului European pentru juniori Under 17.

CEHIA
SUCCES. În ultimul test de verificare pe care l-a susţinut înainte de venirea în România, Cehia a câştigat cu 4-2 (2-0), sâmbătă, în faţa echipei secunde a celor de la Sparta Praga. Golurile învingătorilor au fost marcate de Skalak (minutul 4), Kaderabek (minutul 10), Fantis (minutul 72) şi Janos (minutul 80). Sparta a egalat în prima parte a reprizei a doua.
Jaroslav Hrebik, antrenorul reprezentativei, a mizat pe următorii titulari: Koubek - Jelecek, Polom, Brabec, Hala - Krejci, Sladky, Janos, Kaderabek - Skalak, Prikryl. După pauză, au intrat pe teren şi Zapletal, Kraus, Jugas, Fantis, Lacha şi Hadascok.
Singurul fotbalist care face parte din lotul cu care cehii vor aborda turneul final şi care n-a evoluat sâmbătă este Tomas Kalas. În aceeaşi zi, fundaşul legitimat la gruparea engleză Chelsea Londra a jucat în prima repriză a meciului amical pe care elevii lui Andre Villas-Boas l-au câştigat cu 1-0, în deplasare, împotriva celor de la FC Portsmouth. Kalas s-a alăturat colegilor săi din naţionala Cehiei duminică.



Chiajna - stadionul "Concordia"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu