miercuri, 6 iulie 2011

FUTSAL / City'us Târgu Mureş va juca în Grupa 5 din turul principal al Cupei Futsal

City'us Târgu Mureş, campioana României în sezonul 2010-2011, a fost repartizată în Grupa 5 a turului prinicipal din ediţia 2011-2012 a Cupei Futsal (competiţie echivalentă cu Liga Campionilor la fotbal). Tragerea la sorţi a seriilor din primele două faze ale acestei întreceri a avut loc astăzi, la Nyon.
Adversarele mureşenilor vor fi Marca Futsal (Italia), MNK Split (Croaţia) şi câştigătoarea Grupei A din turul preliminar. Ultima se va alege dintre FS Ilves Tampere (Finlanda), KMF Bajo Pivljanin (Muntenegru), SD Croatia Berlin (Germania) şi Perth Saltires (Scoţia).
Meciurile din Grupa A se vor juca în Scoţia, în perioada 13-21 august, iar partidele din Grupa 5 vor avea loc la Târgu Mureş, între 24 septembrie şi 2 octombrie. Echipele care vor termina pe primele două locuri în Grupa 5 se vor califica în turul de elită, fază programată în perioada 12-20 noiembrie.

CEI MAI BUNI. Sub comanda antrenorilor Raul Ungur, Rivera Amoros De Quinos şi Kacso Endre, City'us Târgu Mureş a câştigat două trofee în acest an (Foto: www.cityus.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu